Dyqane Gold

Rruga Kosova, Lezha

Dyqan i modës italiane për gratë dhe burrat.

Vllezerit Coku, Lezha
Hours: Open today Open: Always
+355 068 58 77 910

“Këtu do të gjeni të gjitha veshje  për të  gra dhe burra ”

Partnerët: