Hotele

Lagja Kune, Shengjin
Hours: Open today 24h
+355 0694407261

     Kategoria: Hotel, Restorant Adresa: Lagja Kune, Shengjin

Lagja Kune, Shengjin
+355 067 44 61 348

     Kategoria: Rezidence Rezidenca ‘Il Principe’ e vendosur shume afer nga deti, midis njeRead More

Perballe Skalieres, Shengjin, Lezhe
Hours: Open today 24h
+355 069 66 74 727 / 28122496

     Kategoria: Hotel, Restorant Rezidence (Hotel, Restorant) Rehatia e shtepise suaj ne bregdet…. Adresa:Read More

Rruga Fran Ivanay, Shengjin, Lezhe, Albania
Hours: Open today 06:00 - 13:00
00:00 - 00:00
+355 0675188889/0686697664

     Category: Bar Hotel Restaurant Bar Restorant LEODORI është një ndër restorantet më prestigjozeRead More

Rruga e Kunës - Shëngjin, Lezhë, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0689057777

     Kategoria: Hotel Hoteli Wilson është një ndër hotelet më të mira të Shëngjinit.Read More

Mali Shëngjin, Lezhë, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0698860707/0696473709

     Kategoria: Hotel Vila e Bardhe e ndodhur ne malin e shengjinit me njeRead More

Rruga Nene Tereza, Shëngjini, Lezhë, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 067 206 6100

     Kategoria: Hotel, Restorant Detari, restoranti me i mire ne plazhin e Shengjinit, qeRead More

Rruga Nene Tereza, Shengjin, Lezhe, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0696887800

     Kategoria: Hotel Imagjinoni një vend ku ndiheni mirë dhe keni paqe shpirtërore. NjëRead More

Rruga Nene Tereza, Shengjin, Lezhe, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 0696573570/0698859310

     Kategoria: Hotel, Restorant Hoteli San Giovanni është një ndër hotelet më të miraRead More

Rruga Nene Tereza, Shengjin, Lezhe, Albania
Hours: Open today 06:00 - 1:30
+355 0682521329/0674480218

     Kategoria: Hotel, Restorant Hotel Bar Restorant Adriatiku i Vjeter është një tërheqje idealeRead More

Rr." Shëngjin - Kune" Shëngjin Lezhe , Albania
Hours: Open today Open 00:00 -24:00
+355 068 206 7974

Kategoria: Bar, Hotel, Restorant Mirese vini ne kompleksin me te bukur te Shengjinit! Me njeRead More

Blv. "Nënë Tereza" Lezhe Albania
Hours: Open today Open: 9:00-24:00
+355 00355 281 22424

Qetësia që karakterizon restorantin tonë e bën vend të përsosur për të filluar ditën meRead More

Rr." Kënatë - Kune" Shengjin , Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 068 206 7962

Imagjinoni nje hotel , ku ju jeni gjeja me e rendesishme. Nje vend i mahnitshem,kuRead More

Rr."Shëngjin - Kune" Shëngjin Lezhe Albania
Hours: Open today Open : 7:00-00:00
+355 00355 281 22500

Rafaelo Restorant – i pozicionuar në qendër të resortit tonë ofron një ambjent relaksues iRead More

Blv. "Nënë Tereza " Kompleksi Adriatik, Shëngjin, Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 069 28 68 900

Hotel “Adria” është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi iRead More

Rr. "Shengjin - Kune", Km 1, Shëngjin, Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 068 904 6617

Hotel “Zelin” është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi iRead More

Tale , Gryka e Lumi, Lezhe . Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 067 202 7781

Keshtjella Margarita eshte modeli me I mire I nderthurjes te stilit modern dhe atij klasik,Read More

Rr. "Beslidhja" Lezhë, Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 067 200 9841

Uldedaj Grup Sh.a Hotel “Liss” Uldedaj ndodhet ne zemren e qytetit te Lezhës teresisht iRead More

Tale, Lezhe, Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 068 55 81 446

Kompleksi Gjokaza ofron zgjedhjen më të mirë të shtepive me qera në pak metra ngaRead More

Autostrada "Lezhe -Tirane" Km 32 Shëngjin, Lezhë Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 068 29 47 771

Rapsodia është më shumë se një restorant. Është një vend i hapur gjatë gjithë vitit,Read More

Rr." Shëngjin - Kune" Resorti "Leonardo" Shëngjin Lezhe Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 069 20 70 322

Resorti “Leonardo” është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi iRead More

Rr. "Lezhë - Shëngjin" Km 1 Lezhe Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 069 76 86 998

Hotel “Jurgen”  është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi iRead More

Rr. " Lezhe-Shengjin" Km1 Shëngjin Lezhë, Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 069 24 19 834

Duke ofruar një pishinë në natyrë sezonale dhe pamje në kopsht, Camping & Pishina RivieraRead More

Rr. "Kune- Shëngjin" Lezhë, Albania
Hours: Open today Open 7:00 - 00:00
+355 00355 281 22222

Laguna Park  është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi iRead More

Rr. "Kënetë Kune" Shëngjin, Albania
Hours: Open today Open:07;00-00:00
+355 68 209 0600
Shengjin Km 2 Lezhe Albania
Hours: Open today Open: 0:7-00:00
+355 67 351 5616
Ishull-Lezhë, Albania
Hours: Open today Open: 07:00-00;00
+355 68 20 40 960


Partnerët: