Hotel “Antag”

Rr." Kënatë - Kune" Shengjin , Albania
068 206 7962

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

 

Imagjinoni nje hotel , ku ju jeni gjeja me e rendesishme.
Nje vend i mahnitshem,ku te rriturit marrin shperblimin e tyre te merituar.
Nje vend per njerezit qe dine te zgjedhin.
Nje vend per ata qe e duan jeten dhe relaksin .
100 metra nga plazhi , dhoma te dizenjuara me stil te vecante e bashkekohor, sherbim te mrekullueshem , gastronomi e pasur me specialitete te shumta.
Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 7:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,
Partnerët: