Hotel “Adria”

Blv. "Nënë Tereza " Kompleksi Adriatik, Shëngjin, Albania
069 28 68 900

Përshkrimi i biznesit:

Ofert e re Rezervo

Hotel “Adria” është një tërheqje ideale për shpëtimin e familjes. Bari qe ofrohet, plazhi i mrekullueshëm dhe nje gamë e gjerë e objekteve e bëjnë këtë zgjedhje ideale për çfarëdo lloj pushimi që ju zgjidhni. Një gamë e gjerë e aktiviteteve sportive dhe të kohës së lirë janë në dispozicion. Restoranti ynë është i hapur çdo ditë gjatë gjithe ditës, duke shërbyer mysafirët dhe pushuesit me prodhime të freskëta sezonale ndërsa bari dhe salla e pritjeve shërben pije dhe ushqime gjatë gjithë ditës.

Përjetoni shijet e trashëgimisë shqiptare, të peshkut dhe të detit, plazhet me rërë dhe sportet e ujit të preferuar në Hotel “Adria”

Web f Insta

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 7:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:
Partnerët: