Fast Food “Prishtina”

Shetitorja "Willson", Kompleksi "Genner" 2, Shengjin, Lezhe, Albania
0685059231

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fast Food

 

Ushqimi më i mirë në Shëngjin! Shumë pasion për vendin, ushqimin dhe shërbimin!
Shija është shumë unike dhe menyja ndryshon sezonalisht. Shumë e rekomanduar në ditët e punës!

Adresa: Shetitorja “Willson”, Kompleksi “Genner” 2, Shengjin, Lezhe, Albania

f                                                                 Rezervo

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Orari:

08:00 - 01:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,
Partnerët: